NOR CURIER 930X122

calea bucuresti

PITEȘTENII DIN ZONA CINEMA „BUCUREȘTI”, REVOLTAȚI

În cadrul proiectului de așa-zisă regenerare urbană derulat cu fonduri europene, Primăria Piteşti este aproape de finalizarea lucrărilor pe strada Calea Bucureşti în zona fostului cinematograf „Bucureşti”.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Din păcate, strada a fost „împărţită” în două: o parte pentru traficul rutier şi parcări laterale, iar o alta, către Centru, pentru acces pietonal şi spaţiu verde încastrat în beton.

Locatarii din zonă sunt foarte nemulţumiţi. Ei reclamă că astfel a fost redus numărul locurilor de parcare pentru riverani și solicită Primăriei să ia măsuri. Oamenii cer să fie limitat accesul altor persoane în parcare, trotuarele să fie mărite şi să fie amenajat un spaţiu de relaxare.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

„Lucrările de modernizare făcute pe Calea Bucureşti în zona fostului cinematograf au produs o adevărată nebunie! Pe lângă faptul că oricine, nu doar riveranii, poate intra în parcarea de aici, pe loc fruntaş sunt bişniţarii care racolează clienţi pentru Mioveni şi alte localităţi. Noi, riveranii, suntem nevoiţi să parcăm în alte zone. Nu mai vorbim de faptul că dimensiunea trotuarelor s-a redus, iar pe trotuare sunt, de multe ori, maşini. Aduceţi în zonă măcar un echipaj de Poliţie Locală, vă garantăm că ar face bani frumoşi din amenzi!”, se arată într-o sesizare formulată de riveranii din zonă pe adresa Primăriei Piteşti.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90