ajutor

PITEȘTENII POT DEPUNE CERERI PENTRU AJUTOR DE ÎNCĂLZIRE

Piteștenii pot depune cereri pentru ajutor de încălzire. Începând de astăzi, 15 octombrie 2018, municipalitatea va primi cererile și declarațiile pe proprie răspundere de la piteștenii care au dreptul la ajutor pentru încălzirea locuinței în sezonul rece 1 noiembrie 2018-31 martie 2019.

Citiți și: Dacă deții unul dintre aceste bunuri poți pierde ajutorul pentru încălzire!

La începutul sezonului rece, termenul pentru depunerea acestor documente este 20 noiembrie 2018.

Pentru ajutorul acordat în ceea ce privește locuințele încălzite cu energie termică în sistem centralizat, cererile şi declaraţiile pe propria răspundere, însoţite de documentele referitoare la componenţa, veniturile şi bunurile solicitanţilor, trebuie depuse individual sau prin intermediul asociaţiilor de proprietari/chiriaşi la S.C. Termo Calor Confort S.A. (strada Calea Bucureşti, blocul U4, mezanin) sau la centrele de colectare a cererilor stabilite de societatea de termoficare.

Citiți și: Cuantumul ajutorului de deces scade!

În ceea ce privește locuințele încălzite cu gaze naturale, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri și energie electrică, cererile și declarațiile pe proprie răspundere trebuie depuse la Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești (bulevardul I.C.Brătianu, nr.56, parter).

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441