EcoMoto 930×122

accidente

PITEȘTI: COPII ÎN PERICOL!

Pitești: Copii în pericol! Locatarii din blocul B2 de pe strada Calea Bascovului din Pitești reclamă Primăriei că în zona Universităţii „Constantin Brâncoveanu” este pericol mare de accidente rutiere. Potrivit petiționarilor, expuşi sunt pietonii care se angajează în traversarea străzii pe trecerea din dreptul Universității.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Cea mai mare teamă este pentru sutele de copii care trec zilnic pe aici spre Şcoala Gimnazială nr. 14 „Alexandru Davila”.

Semnalizarea trecerii de pietoni este mult deficitară. Marcajul pietonal este vizibil doar de aproape, strada fiind uşor în pantă, în vreme ce indicatorul rutier care ar trebui să semnaleze prezenţa trecerii de pietoni este „ascuns” după copaci.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Aici s-au produs deja accidente cu victime în rândul pietonilor. Din fericire, nu mortale.

Piteștenii din zonă solicită municipalității să ia măsuri de urgenţă pentru prevenirea unor accidente grave de circulație. (Foto: descriptiv – strada Calea Bascovului) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3