930×122 CAPRA 5

cornel ionica

PITEȘTI: HAOS LA VULCANIZĂRI! URMEAZĂ MĂSURI RADICALE

Pitești: Haos la vulcanizări! Urmează măsuri radicale. Conducerea Primăriei Piteşti anunță că în perioada următoare va acorda o atenţie sporită vulcanizărilor din oraş.

Citiți și: Pitești. Lumea le primește GRATUIT în piețe!

Motivul: multe vulcanizări şi-au extins activitatea pe domeniul public, în special pe trotuare, fără a avea acord în acest sens. În unele cazuri, activitatea se desfăşoară chiar şi pe partea carosabilă.

„Sunt indignat de modul în care unii agenţi economici invadează pur şi simplu domeniul public! Pe lângă faptul că nu au avize pentru a ocupa domeniul public, aceștia creează şi disconfort pentru cetăţeni şi şoferi. O astfel de stare de fapt nu mai poate continua şi vom lua măsuri.”, avertizează primarul Piteștiului, Cornel Ionică.

Citiți și: Decizie de ultim moment! Se întâmplă la Bazinul Olimpic

Potrivit sursei citate, în perioada următoare vor fi organizate controale şi, în funcţie de ceea ce se va găsi pe teren, se vor da amenzi sau chiar va fi retrasă autorizaţia de funcţionare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90