Donaris 930 x 122

electrice

Piteşti: Noi stații de încărcare pentru mașini electrice

Piteștiul va primi finanțare pentru stații de încărcare pentru mașini electrice.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Agenția Fondului de Mediu (AFM) a anunțat că instituția a aprobat 23 de dosare depuse de orașe din România pentru finanțarea unor stații de încărcare pentru mașini electrice, în cadrul Programului Staţii de reîncărcare pentru vehiculele electrice în municipiile reşedinţe de judeţ.

Conform AFM, până în prezent, „în cadrul acestui program au fost aprobate în total 23 dosare în valoare de 33.808.672,80 lei pentru un număr de 186 staţii de reîncărcare cu un număr de 390 puncte de reîncărcare rapidă”.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Cele 23 de dosare de finanţare aprobate vizează amplasarea de noi stații de încărcare pentru mașini electrice în orașele:  Piteşti, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Oradea, Baia Mare, Focşani, Satu Mare, Reşiţa, Giurgiu, Călăraşi, Slatina, Timişoara, Alba Iulia, Suceava, Galaţi, Braşov, Deva, Brăila, Constanţa, Sibiu şi Ploieşti.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90