930 x122 grota rece

cartier

Pitești: Primarul a venit în cartierul Găvana

Pitești: Gentea, față-n față cetățeni din Găvana și Gîrlei.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Primarul Piteștiului –  Cristian Gentea, însoțit de: inspectorul școlar general Argeș – Dumitru Tudosoiu, Daniel Dumitrache –  director Salpitflor Green, Lucrețiu Tudor – city manager, Dan Teodorescu – director în cadrul Primăriei Pitești, viceprimari și alți directori ai societăților din subordinea Primăriei Pitești, întâlnire cu oamenii din cartierele Găvana și Gârlei.

Reprezentanții a 100 de asociații de proprietari din cartierul Găvana și zona Gîrlei din Pitești au participat aseară la o întâlnire cu echipa administrativă a Primăriei municipiului Pitești, anunță primarul Cristian Gentea.

Citiți și: Pitești/EXCLUSIV. Absolut scandalos ce face acest om! INCREDIBIL! Video

„Dialogul direct este eficient, avem rezultatele interacțiunii, punctual am rezolvat în cea mai mare parte solicitările făcute în vară și am preluat alte probleme sau propuneri!

Vă mulțumesc pentru excelenta implicare, orașul se schimbă în bine în fiecare zi!”, transmite Cristian Gentea.

Foto: Facebook Cristian Gentea

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • Gogu gogu spune:

    A reușit să schimbe sacoul. Poate renunța și să țină telefonul in mana. Și voi puneți numai poze cu telefonul la ureche. Cred că vorbește cu voi la telefon și va anunța ce să scrieți la ziar.

  • Sorescu Sebi spune:

    Primarul Gentea L-a ascultat pe deputatul Mosteanu de la USR care l-a sfatuit sa lase stadionul si FC Arges si sa mearga sa asculte problemele oamenilor din comunitate. E buna si critica la ceva. Daca primarul lasa din mana echipa poate ca asa scapa si FC Arges de retrogadare….

  • Un cetatean spune:

    Numai tampitii nu isi dau seama ca intalnirile astea sunt doar un fel campanie electorala mascata. Bazaconiile pe care le spune primarul sunt luate pe nemestecate de ziaristi si date mai departe. Spre exemplu, uitati-va si voi la poza aia cu sala. Cica sunt reprezentantii a 100 de asociatii de locatari. Numarati persoanele, vedeti mai mult de 27-30 de persoane acolo? In plus, spune ceea ce numai in capul lui exista, cica orasul se schimba in bine in fiecare zi. Cu ce s-a schimbat, ba, pacaliciule, ca nu se vede nimic, in afara de sensuri unice, giratorii, semafoare, niste borduri pe ici si pe colo si niste taxe in plus pentru parcari, ce schimbari sunt?

  • Un cetățean spune:

    Acest primar nu face nimic… De ce nu asfaltează străzile? Ne rupem mașinile…De ce nu creează locuri de muncă pentru cetățeni…De ce nu atrage investitori serioși,cu locuri de munca bine plătite??? In afară de cablaje și alte rahaturi,nu ai unde sa muncești pe un salariu decent… Afară cu el!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90