930X122 MAIA

colectare deșeuri

Pitești: Programul de colectare a deșeurilor în săptămâna care urmează

Salubritate 2000 S.A. Pitești anunță programul de colectare a deșeurilor în zilele de sărbătoare națională ale săptămânii viitoare:

Citiți și: Pitești. De azi este valabil! Serviciu gratuit pentru toată lumea

În zilele de marți, 30 noiembrie 2021, și miercuri, 1 decembrie 2021, activitatea de colectare a deșeurilor în municipiul Pitești se va desfășura conform graficelor specifice zilelor normale de lucru.
Operatorul Salubritate 2000 S.A. recomandă utilizatorilor să asigure accesul personalului serviciului de salubrizare la recipientele de colectare, în cazul în care marți și/sau miercuri (30 noiembrie, respectiv 1 decembrie) este zi de colectare.

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-COV-2, precum și pentru protejarea atât a personalului serviciului de salubrizare, cât și a utilizatorilor, abonații casnici sunt rugați să întreprindă măsuri de dezinfectare a mânerelor de prindere a pubelelor, atât înainte de a fi scoase la poartă, cât și după trecerea echipajelor.

Citiți și: Bani în plus ,,aruncați” la gunoi

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, nu ezitați să vă adresați operatorului la următoarele contacte: dispecerat: 0248 636 535, fax: 0248215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

(Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3