Donaris 930 x 122

exercițiu

PITEȘTI: SCHIMBARE PE STRĂZI IMPORTANTE

Pitești: schimbare pe străzi importante. Municipalitatea a început anul trecut lucrările de reabilitare a două dintre străzile importante ale Piteștiului: Exercițiu și Găvenii. Când se vor încheia lucrările?

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Potrivit Primăriei, reabilitarea străzii Exerciţiu va fi gata în luna iunie a acestui an. De asemenea, conform sursei citate, reabilitarea străzii Găvenii (care face legătura între Calea Depozitelor şi bulevardul Nicolae Bălcescu) va fi gata cel mai târziu în noiembrie 2017. Ambele investiţii sunt realizate cu bani de la bugetul local.

Anul trecut, tot cu fonduri locale, au mai fost reabilitate străzile Războieni şi Calea Câmpulung şi bulevardul Libertăţii din cartierul Trivale. În acest an ar urma să intre în reparaţii capitale alte artere de circulaţie din Pitești, ca de exemplu strada Carpenului.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA