EcoMoto 930×122

consiliul judetean

PITEȘTI: SE DEMOLEAZĂ!

Pitești: Se demolează! Consiliul Județean Argeș a dat undă verde demolării unui număr de trei construcţii din Piteşti. Construcțiile sunt într-o avansată stare de degradare şi pun în pericol trecătorii, pentru că din ele se pot desprinde diverse elemente.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Este vorba despre două garaje şi o magazie situate pe bulevardul I.C. Brătianu din centrul Piteștiului, la numărul 56. Garajele au o suprafață de 81 și, respectiv, de 19 mp, iar magazia, de 220 de mp.

Toate aparțin Regiei de Administrare a Domeniului Public și Privat al județului Argeș, entitate publică a Consiliului Județean.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Până acum, autorităţile judeţene nu au comunicat dacă în locul acestor construcţii (care ar urma să fie demolate luna viitoare) vor fi ridicate altele noi sau dacă terenul aferent va rămâne liber. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90