Donaris 930 x 122

Pitesti

PITEŞTI: SE PREGĂTEŞTE RIDICAREA MAŞINILOR

Piteşti: Se pregăteşte ridicarea maşinilor. Primăria Piteşti va înfiinţa în acest an un serviciu propriu de ridicat maşini parcate neregulamentar.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

Serviciul va funcţiona în cadrul Administraţiei Domeniului Public (ADP). În bugetul ADP pentru anul 2017 sunt prevăzute fonduri pentru cumpărarea echipamentelor necesare: o autoutilitară pentru ridicat şi transportat vehicule (care va costa în jur de 600.000 de lei) şi o autoutilitară cu platformă ridicătoare (care va costa circa 350.000 de lei).

Procedurile de achiziţie vor fi demarate după adoptarea bugetului ADP (bugetul va fi adoptat în şedinţa de joi, 30 martie 2017, a Consiliului Local).

Citiți și: Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

Primarul Cornel Ionică a spus recent că nu ştie exact când va fi înfiinţat acest serviciu, dar că este cu certitudine nevoie de el în condiţiile în care în Piteşti se parchează foarte mult la întâmplare. În urmă cu câţiva ani în Piteşti a funcţionat un serviciu similar, care era, însă, al unei firme private. Serviciul a fost suspendat din cauza unor probleme de ordin legislativ, probleme care, între timp, au fost clarificate. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3