SMART KIDS 930X122

ionica

PITEŞTIUL LUCRULUI PROST FĂCUT

Piteştiul lucrului prost făcut. Extinderea pieței agroalimentare Ceair, cea mai mare piață de acest fel din Pitești, a fost realizată în urmă cu câţiva ani şi, după cum v-am prezentat în primăvară, investiția a fost un eşec (detalii, AICI).

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

În acelaşi articol, vă spuneam că o mare parte din clădire este pustie, doar câţiva comercianți vânzând produse la parter. Restul spațiilor sunt goale, o parte fiind folosite ca adăpost de oamenii străzii.

La cinci luni de atunci, am fost din nou astăzi în piaţa Ceair. Lucrurile nu s-au schimbat cu nimic în bine, ba chiar s-au înrăutăţit. Mizerie, miros insuportabil, pereţi deterioraţi!

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

În afara acestor spaţii neutilizate, și parcarea „melc” este la fel de goală şi de inutilă. Potrivit Primăriei Piteşti, valoarea construcţiei, împreună cu parcarea, s-a ridicat la 6.434.000 de lei. O sumă mare, bani din banii piteştenilor, aruncaţi pe apa sâmbetei în timpul administrației Pendiuc (primar)-Ionică (viceprimar).

Vă reamintim că tot în primăvara acestui an am cerut şi un punct de vedere din partea Primăriei Piteşti în legătură cu motivele care au făcut din această investiție scumpă un mare și răsunător eșec. ,,La data construirii, investiţia a fost oportună, având în vedere numărul mare de locuitori din zonă şi faptul că vechea piaţă nu mai corespundea normelor de funcţionare. Dezvoltarea în ultimii ani a reţelei de hipermarketuri în municipiul Piteşti a adus la scăderea numărului de comercianţi.”, ne-a răspuns atunci Primăria.

Este o mostră din Piteștiul lucrului prost făcut. Prost făcut pe cheltuiala contribuabililor. Și mai spunem ce am spus și data trecută: invocăm doar incompetența, neavând probe că la mijloc ar fi vorba și despre corupție.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3