Donaris 930 x 122

ionica

PITEŞTIUL LUCRULUI PROST FĂCUT

Piteştiul lucrului prost făcut. Extinderea pieței agroalimentare Ceair, cea mai mare piață de acest fel din Pitești, a fost realizată în urmă cu câţiva ani şi, după cum v-am prezentat în primăvară, investiția a fost un eşec (detalii, AICI).

Citiți și: Primăria Pitești caută arhitect șef

În acelaşi articol, vă spuneam că o mare parte din clădire este pustie, doar câţiva comercianți vânzând produse la parter. Restul spațiilor sunt goale, o parte fiind folosite ca adăpost de oamenii străzii.

La cinci luni de atunci, am fost din nou astăzi în piaţa Ceair. Lucrurile nu s-au schimbat cu nimic în bine, ba chiar s-au înrăutăţit. Mizerie, miros insuportabil, pereţi deterioraţi!

Citiți și: Video – Piaţa Ceair, luată la pas de polițiști

În afara acestor spaţii neutilizate, și parcarea „melc” este la fel de goală şi de inutilă. Potrivit Primăriei Piteşti, valoarea construcţiei, împreună cu parcarea, s-a ridicat la 6.434.000 de lei. O sumă mare, bani din banii piteştenilor, aruncaţi pe apa sâmbetei în timpul administrației Pendiuc (primar)-Ionică (viceprimar).

Vă reamintim că tot în primăvara acestui an am cerut şi un punct de vedere din partea Primăriei Piteşti în legătură cu motivele care au făcut din această investiție scumpă un mare și răsunător eșec. ,,La data construirii, investiţia a fost oportună, având în vedere numărul mare de locuitori din zonă şi faptul că vechea piaţă nu mai corespundea normelor de funcţionare. Dezvoltarea în ultimii ani a reţelei de hipermarketuri în municipiul Piteşti a adus la scăderea numărului de comercianţi.”, ne-a răspuns atunci Primăria.

Este o mostră din Piteștiul lucrului prost făcut. Prost făcut pe cheltuiala contribuabililor. Și mai spunem ce am spus și data trecută: invocăm doar incompetența, neavând probe că la mijloc ar fi vorba și despre corupție.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441