NOR CURIER 930X122

containere

PITEȘTIUL N-A MAI AVUT AȘA CEVA. SCHIMBAREA ÎNCEPE ÎN 3 CARTIERE

Piteștiul n-a mai avut așa ceva. Schimbarea începe în 3 cartiere.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Marți, 13 noiembrie 2018, este termenul limită pentru depunerea ofertelor la licitația deschisă organizată de Primăria Pitești pentru cumpărarea unui număr de 67 de containere de gunoi care vor fi încastrate în pământ și a unui utilaj pentru ridicarea acestora.

Containerele vor fi montate pe 29 de platforme (4 platforme a câte 1 container, 14 platforme a câte 2 containere, 9 platforme a câte 3 containere și 2 platforme a câte 4 containere), au fiecare o capacitate de 5 mc și sunt destinate colectării deșeurilor menajere.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Potrivit Primăriei, viitoarele noi containere care se încastrează în pământ (o premieră pentru Pitești) vor fi amplasate în cartierele Prundu, Războieni și Craiovei, acestea urmând să înlocuiască actualele containere de “suprafață”.

Perioada de execuţie propusă este de opt luni de la data semnării contractului cu firma care va câștiga licitația, contract în valoare de 6.165.000 de lei.

În condițiile realizării acestei investiții, cu atât mai inexplicabilă și inutilă este construirea, în urmă cu puțini ani, a „cazematelor” inestetice din beton la platformele la care sunt colectate deșeurile menajere. Construirea acestora a făcut parte din așa-zisa “regenerare urbană” făcută cu bani europeni pe vremea în care primar al Piteștiului era Tudor Pendiuc. (Foto: descriptiv – cartierul Războieni) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90