930 x122 grota rece

cartierul nord

PITEȘTIUL PĂRĂGINIT. APEL DIN NORD CĂTRE PRIMĂRIE

Piteștiul părăginit. Apel din Nord către Primărie. Locatarii blocului C1 din cartierul piteştean Nord fac un apel către Primărie să modernizeze un loc de joacă pentru copii.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Locul de joacă, situat în fața blocului, a fost inaugurat cu doar două săptămâni înainte de alegerile locale din anul 2012, după repetate cereri ale asociaţiei de proprietari.

Acum, locul arată rău. Echipamentele s-au învechit, spaţiul aferent este invadat de buruieni, iar împrejmuirea solicitată de locatari nu există. Copiii care se joacă aici riscă oricând să se accidenteze: în loc de tartan moale, există iarbă neîngrijită, pământ şi pietriş. În plus, terenul din imediata apropiere arată la fel de jalnic, deşi locatarii au cerut să se amenajeze aici un teren de sport, care să fie şi iluminat.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

„Strălucesc sărăcia şi nepăsarea!”, aceasta este concluzia amară a locatarilor, care continuă, totuși, să spere că Primăria îi va băga în seamă și va moderniza locul de joacă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90