New Profesional Consult 930 x 122

înfrățire

Piteştiul s-ar putea înfrăţi cu un oraş din Tunisia

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Tunisiene, E.S. doamna Raja Jhinaoui Ben Ali, a avut recent o întrevedere de curtoazie la Primăria Municipiului Pitești, la invitația edilului Cristian Gentea, anunţă municipalitatea.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Principalul punct pe agenda discuțiilor a fost înfrățirea unui oraș din Republica Tunisiană cu municipiul Pitești.

 

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

 

„La vizita oficială au participat și reprezentanții mediului de afaceri: George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, Dan Ionescu, președintele executiv al Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș, alături de  Lucrețiu Tudor, Administratorul Public al Primăriei Pitești, și de Carmen Salub, director al Centrului Cultural Pitești.

 

 

A fost evidențiată importanța continuării și intensificării dialogului bilateral pe teme culturale și economice.  Discuțiile s-au concentrat asupra colaborării dintre Camera de Comerț Argeș și camerele omoloage din Tunisia, respectiv asupra întăririi legăturilor economice dintre Tunisia și România, în special în județul Argeș și în Pitești.

 

 

Cu acest prilej, au fost discutate modalitățile concrete de dezvoltare a relației economice, primarul Cristian Gentea subliniind necesitatea identificării de noi domenii sectoriale de cooperare de interes comun, altele decât cele funcționale. E.S. doamna Raja Jhinaoui Ben Ali, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Tunisia, și-a exprimat deschiderea deplină în acest sens și a transmis acordul pentru avansarea relațiilor bilaterale.

Întâlnirea a creat premisele pentru o cooperare solidă între administrația publică locală și reprezentanții misiunii diplomatice din Tunisia”, precizează Primăria Piteşti într-un comunicat.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90