930 x122 grota rece

autogări

PITEȘTIUL VA AVEA NOI AUTOGĂRI

Piteștiul va avea noi autogări. În municipiul Pitești ar urma să fie amenajate „două puncte de transfer pentru integrarea operațională a transportului public urban și periurban”, informează Primăria.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Potrivit sursei citate, noile autogări vor fi în zona Bowling și, respectiv, la capul de linie de pe strada Gheorghe Doja.

Pentru materializarea proiectului, municipalitatea vrea să obțină bani europeni, valoarea investiției fiind estimată la aproape 3.819.000 de lei. Depus de Primărie în martie anul acesta, proiectul se află acum în etapa de evaluare tehnico-financiară la Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Cele două viitoare noi autogări, de această dată ale municipalității, li se vor adăuga celor private care funcţionează în prezent în zona străzii George Coşbuc şi, respectiv, în Târgul din Vale. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3