Donaris 930 x 122

dna

ALEGERI_PNL_PITESTI_4_MESH

PNL PITEȘTI: UNII CONSILIERI LOCALI AR PUTEA AJUNGE ÎN FAȚA PROCURORILOR DNA!

După cum v-am informat, consilierii locali PNL au votat împotriva prelungirii contractului dintre Publitrans (societatea municipalității) și firmele private Girexim și CNCD.

Citiți și: Anunțul zilei vine de la Publitrans! Toți piteștenii trebuie să știe

“Invocarea de către conducerea Primăriei Pitești a situației de urgență este neserioasă, în termeni juridici situație de urgență însemnând calamitate naturală, război sau alte situații excepționale, și nu amânarea fără motiv a rezolvării acestei probleme. Menționăm că există probleme de legalitate și în ceea ce privește contractul inițial, consilieri locali din legislaturile anterioare dând explicații la DNA referitor la acest contract și la modul cum s-a acordat subvenția corespunzătoare.”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Pitești.

În același comunicat liberalii atenționează că există posibilitatea ca toți consilierii locali care au votat prelungirea să ajungă în fața procurorilor anticorupție: “Noi considerăm că rezolvarea acestei probleme era extrem de simplă în cazul în care conducerea Primăriei Pitești ar fi început demersurile pentru achiziționarea unor noi autobuze în urmă cu doi ani. Adresăm această întrebare conducerii S.C. PUBLITRANS 2000 S.A. și conducerii Primăriei Pitești. Care sunt motivele amânării până în ultimul moment a unei soluții și de ce rezolvarea problemei transportului local în Pitești a presupus existența unui vot al unor consilieri locali care i-ar putea aduce în fața procurorilor DNA? Mai precizăm că există o adresă din partea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației, ce nu le-a fost adusă la cunoștință tuturor consilierilor, care precizează fără echivoc că aceste contracte nu pot fi prelungite.”

Citiți și: Polițist trimis în judecată de DNA. A dezvăluit presei informații secrete

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90