NOR CURIER 930X122

comuna

POD NOU ÎN JUDEȚUL ARGEŞ

Pod nou în județul Argeș. Consiliul Judeţean Argeș şi Primăria comunei Mioarele au semnat contractul de atribuire a execuţiei lucrărilor pentru construirea unui nou pod. Contractul prevede şi proiectarea, având o valoare totală de 1.098.364 de lei, fără TVA.

Citiți și: Rută importantă pentru șoferi, închisă!

Lucrările efective ar urma să înceapă anul viitor, având în vedere condiţiile meteorologice din aceste zile care nu permit deschiderea șantierului.

Podul va fi construit peste râul Argeşel, în satul Suslăneşti, în punctul cunoscut de oamenii locului sub denumirea de „Patron”.

Citiți și: Se face un pod nou în Argeș

Amintim că luna trecută au fost încheiate lucrările la podul de la Ursoaia, din comuna Cotmeana (foto). Valoarea investiției de pe DJ 704E a fost de 290.000 de lei (TVA inclus).

Este vorba de un pod în lungime de 19 metri, construit pe structură de tip tubosider, care a înlocuit un podeț din țevi. Zona, fiind una inundabilă și din cauza capacități mici a vechiului pod, era supusă calamităților naturale.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90