EcoMoto 930×122

Arges

EXCLUSIV! VIITORUL POD PESTE RÂUL ARGEȘ VA COSTA O CĂRUȚĂ DE BANI!

Primăria Piteşti a intrat în linie dreaptă în ceea ce priveşte completarea documentaţiei necesare pentru un proiect de construire a unui nou pod peste râul Argeş, în zona Zăvoi.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Astfel, specialiştii contractaţi de Primărie pentru a lucra la studiile preliminare au ajuns la concluzia că valoarea investiției s-ar ridica la nu mai puţin de 70.000.000 de euro, de două ori mai mult decât se estima iniţial!

„Este o valoare estimativă. Vom vedea dacă se menţine sau nu, dar ideea este că pe acolo suntem cu costurile. Este cert că va trebui să apelăm la fonduri europene. E nevoie de un nou pod peste Argeş, pentru că traficul va fi din ce în ce mai intens. Am intrat în linie dreaptă cu studiile preliminare, trecem la realizarea proiectului şi apoi îl depunem ca să obţinem finanţare. Sperăm să avem succes cu acest proiect!”, ne-a declarat Cornel Ionică, viceprimar al municipiului Piteşti.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Cristian spune:

    Foarte bun podul asta, dar nu se vorbeste nicaieri daca va face sau nu legatura si cu autostrada A1. Daca nu va fi legat de A1, cui se adreseaza, navetistilor de la uzina Dacia care locuiesc in Gavana si Bascov? Foarte important ar trebui sa fie luat in calcul, sa preia si traficul greu din zona Podul Viilor, intrucat aceasta zona este situata in municipiul Pitesti si este inadmisibil ca in zilele noastre si intr-un oras ca Pitestiul sa vezi camioane in oras. Mai mult decat atat, zona este foarte poluata fonic si nu numai, de camioanele care circula pe aici. Ar trebui ca tot traficul greu spre si dinspre uzina sa fie mutat pe un drum in afara Pitestiului.
    Daca nu va fi legat podul de A1, nu cred ca va fi folosit de mai mult de cateva zeci/sute de masini pe zi si atunci investitia nu cred ca se justifica.

  • Sorin spune:

    Uitati-va la investia de la noul parc facut fonduri cu EU, si-a batut joc de bani.In proiectul initial nu a consolidat malul raului, iar cand a venit apa mai mare, a luat bancile si copacii…urmeaza sa cada in continuare malul, rusine sa-i fie…
    De asemenea, blocul din centrul Pitestiului paralel cu biblioteca Judeteana, reabilitare facuta de Primaria Pitesti cu o firma care a intrat in faliment, iar materialele folosite au inceput sa se degradeze dupa un an,cine plateste paguba…
    Ce sa mai vorbim de falimentul SC Termocalor si aici s-au vehiculat sume importante, ce nu au fost bine gestionate, cu multe firme capusa pe langa ele….instalare centrale de cartier cu o firma care a intrat in faliment,etc.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90