930×122 CAPRA 5

autobuze

POLIȚIA LOCALĂ FACE CONTROALE ÎN AUTOBUZELE PUBLITRANS

Poliția Locală face controale în autobuzele Publitrans. „Poliţia Locală Piteşti, în colaborare cu S.C. Publitrans 2000 S.A., face mai multe acţiuni de control în mijloacele de transport în comun, cu scopul de a spori gradul de siguranţă a călătorilor şi de a preveni faptele de natură contravenţională şi infracţională.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Începând din data de 20 decembrie 2019, reprezentanţii celor două instituţii au desfășurat acţiuni comune de verificare a titlurilor de călătorie şi de sancţionare a călătorilor fără bilet.

Acest demers vizează descurajarea grupurilor infracţionale care acţionează în mijloacele de transport în comun şi care săvârşesc fapte antisociale menite să deranjeze liniștea și ordinea publică.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Aceste acţiuni vor continua şi pe viitor, având ca scop asigurarea unui climat de transport civilizat, creşterea numărului de călători şi descurajarea utilizării serviciului de transport de către grupuri cu un comportament necivilizat”, informează Poliția Locală Pitești.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3