Donaris 930 x 122

big

POLIȚIA LOCALĂ PUNE CAMERELE PE PITEȘTENI

Poliția Locală pune camerele pe piteșteni. Conducerea Primăriei Piteşti a anunţat că Poliţia Locală este pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte achiziţionarea de noi camere de luat vedere pentru supraveghere.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Procedura vizează cumpărarea a 120 de camere video şi montarea infrastructurii necesare, valoarea licitaţiei fiind de circa 500.000 de lei. Cu aceste camere vor fi supravegheate ghenele şi platformele de gunoi (Guvernul dând acest atribut recent poliţiilor locale).

De asemenea, este în pregătire şi o licitaţie cu bani europeni pentru monitorizarea video a celor mai importante artere de circulaţie rutieră şi a intersecţiilor din municipiu. Obiectivul declarat este scăderea gradului de infracţionalitate şi creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3