Donaris 930 x 122

primaria pitesti

POLIȚIA LUI TUDOREL PIELEANU, LA MÂNA PRIMĂRIEI PITEȘTI

Poliția lui Tudorel Pieleanu, la mâna Primăriei Pitești. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș, sub semnătura șefului instituției, Tudorel Pieleanu, a cerut prelungirea duratei de administrare a spațiului în care își are sediul Secția 4 de Poliție Pitești.

Citiți și: Pitești. Informare pentru toată lumea!

Solicitarea a fost făcută la începutul lunii trecute, printr-o adresă înregistrată la Primăria municipiului.

Este vorba de secția din cartierul piteștean Prundu, imobilul în care funcționează aceasta fiind situat în incinta Colegiului Tehnic ”Costin D. Nenițescu” de pe bulevardul Petrochimiștilor.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

În ședința ordinară în plen de astăzi a Consiliului Local Pitești va fi supus votului și aprobării un proiect pentru prelungirea până pe 31 decembrie 2020 a duratei de administrare.

Secția 4 de Poliție are o suprafață de peste 400 de metri pătrați, imobilul fiind pus la dispoziția Poliției Argeș începând din anul 2001, prin hotărâri succesive ale Consiliului Local Pitești.

Cea mai recentă hotârâre în acest sens a CL, valabilă din martie 2017, are termen scadent la sfârșitul anului 2018.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90