New Profesional Consult 930 x 122

cecilia_tatia

Politistii din Costesti condusi de o femeie

Costesti. 3 decembrie 2009.
Politistii din Costeti primesc ordine de la o femeie.Incepand cu data de 01.12.2009, din ordinul comisar sef de politie Dumitru Nicolae, Inspector Sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Arges, comisarul sef de politie Iacobescu Ion, sef al Politiei Orasului Costesti, a fost eliberat din functie, la cerere, si numit in functia de sef Birou Prevenire si Combatere a Delictelor Silvice si Sustragerilor de Produse Petroliere.
Pana la ocuparea prin concurs a functiei vacanate, in locul lui Iacobescu a fost imputernicita sa indeplineasca atributiile functiei de sef al Politiei Orasului Costesti, doamna comisar sef de politie Cecilia Tatia, ofiter de cercetare penala in cadrul Serviciului de Investigatii Criminale. Cecilia Tatia este si presedinta Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual Arges.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90