NOR CURIER 930X122

marius_postelnicescu

Postelnicescu a recastigat functia de sef al Apelor Arges

Pitesti. 02 decembrie 2009.
Dupa 8 luni de proces, Marius Postelnicescu a castigat la Tribunalul Arges procesul intentat Administratiei Nationale Apele Romane, decizie in urma careia liberalul si-a redobandit functia de sef al Directiei Apelor Arges – Vedea. Instanta de judecata a considerat nelegal faptul ca acum un an dupa inlocuirea lui de la sefia Administratiei Nationale Apele Romane nu i s-a mai permis sa revina in functia de director al Directiei Apelor Arges – Vedea, cu toate ca valabilitatea contractului lui Postelnicescu cu Directia nu expirase. Tribunalul Arges a hotarat repunerea lui in functia de director al Directiei Apelor, decizia fiind executorie. Tribunalul a mai hotarat ca Administratia Nationala Apele Romane sa-i plateasca lui Postelnicescu drepturile salariale cuvenite pe perioada de un an in care, nu a putut sa-si exercite functia de sef al Directiei Apelor Arges – Vedea.
Postelnicescu a fost schimbat de la sefia ANAR dupa intrarea la guvernare a coalitiei PD-L-PSD si trecerea in opozitie a PNL. Dupa revocarea sa de la sefia Apelor Romane, liderul liberal a vrut sa revina director al Directiei Judetene a Apelor Romane, insa noua putere nu i-a mai dat voie. In aceste conditii, in luna martie, Marius Postelnicescu a dat in judecata ANAR la Tribunalul Arges.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90