SMART KIDS 930X122

Arges

IONICĂ, „ARS” DIN NOU DE SOARE

După cum v-am informat, prefectul județului Argeș, Cristian Soare, se pregăteşte să atace la instanţa de contencios administrativ alte dispoziţii emise de Cornel Ionică, viceprimar al Piteștiului, pe motiv că acesta nu ar avea drept de semnătură în locul primarului Tudor Pendiuc, aflat sub control judiciar.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

După ce într-o primă etapă a atacat la Tribunalul Argeș 146 de dispoziţii emise de Ionică în perioada 1 – 19 octombrie 2015, prefectul a anunțat astăzi că va contesta alte 85 de dispoziţii din perioada 19 – 30 octombrie 2015.

Printre altele, 11 dintre ele vizează numirea unor curatori speciali, 14 – organizarea internă (promovări în funcţii etc), iar 34 sunt referitoare la stabilirea ori modificarea cuantumului alocaţiilor pentru creşterea copilului sau pentru ajutoare sociale.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3