930 x122 grota rece

PREFECTUL_SOARE

Prefectul le mulțumește forțelor de ordine

Prefectul Cristian Soare este mulțumit de condițiile în care, săptămâna trecută, s-au desfășurat în Curtea de Argeș manifestările religioase ocazionate de ziua Adormirii Maicii Domnului.

Soare salută faptul că instituțiile abilitate au acționat în așa fel încât, pentru prima dată în ultimii ani, în vecinătatea Mănăstirii și, în general, în oraș nu a mai fost „bâlciul” oribil de altădată, cu manele și grătare în plină stradă. „Le aduc public mulțumiri conducătorilor Poliției Argeș, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență. De asemenea, îi mulțumesc și Înalt Prea Sfinției Sale Calinic, pentru contribuția pe care a avut-o la desfășurarea evenimentului în condiții foarte bune. Ordinea și liniștea publică s-au păstrat!”, declară prefectul județului Argeș.

În premieră în ultimii ani, la ceremonialul religios de pe 15 august de ziua Adormirii Maicii Domnului pelerinii nu au mai fost lăsați să își monteze corturile și să facă grătare cu mici în curtea sau în vecinătatea Mănăstirii. Din inițiativa autorităților, aceștia au avut la dispoziție un teren situat la ieșirea din Curtea de Argeș spre comuna Valea Iașului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90