930X122 MAIA

gogu_prefect

Prefectura pierde batalia pentru Padurea Trivale

Prefectura Argeş a pierdut la Tribunalul Piteşti şi în cazul singurul proces în care primise o sentinţă favorabilă în privinţa cererii de anulare a punerii în posesie cu suprafeţe din pădurea Trivale.

De mai bine de doi ani, jumătate din cele nouă acţiuni în instanţă iniţiate de prefectura Argeş şi Direcţia Silvică în care se solicită Judecătoriei Piteşti anularea împroprietăririlor considerate a fi ilegale în Pădurea Trivale zac fără soluţionare.

Pentru patru s-a dat soluţii, toate împotriva Prefecturii, la fiecare decizie fiind înaintat recurs. Culmea este şi că la singurul dosar din cele patru, în care este vorba despre cea mai mică suprafaţă retrocedată ilegal în opinia juriştilor, Tribunalul a dat o rezoluţie în defavoarea instituţiei. Desigur, deja a fost înaintat recursul, dar prefectul pare din ce în ce mai dezolat de deciziile instanţelor. „Pădurea Trivale e la discreţia băieţilor destepţi. După cum evoluează lucrurile, m-am cam lămurit cu funcţionează justiţia în Argeş”, a mai spus prefectul.

Kaia 555×222
570×90 MAIA