EcoMoto 930×122

craciun

PREGĂTIRI ÎN PITEȘTI PENTRU TÂRGUL DE CRĂCIUN

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești a montat în Piața Primăriei căsuțele din lemn pentru Târgul de Crăciun. Comercianții vor vinde aici produse specifice sărbătorilor de iarnă.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

Târgul de Crăciun va avea loc, vă reamintim, în perioada 28 noiembrie 2019 – 5 ianuarie 2020.

De asemenea, ca și la precedentele sărbători de iarnă (foto), deasupra Pieței a fost amplasată o cupolă de lumini.

Citiți și: Pitești: La un pas de tragedie – Bărbat căzut secerat de Revelion

A fost amenajată pentru sărbători și zona fântânii muzicale, iar montarea instalațiilor ornamentale în bradul de Crăciun din Piața Primăriei este aproape gata.

În Pitești, bradul de Crăciun din Piața Primăriei și instalațiile de iluminat ornamental pentru sărbătorile de iarnă vor fi aprinse anul acesta mai devreme decât de obicei. Festivitatea oficială va avea loc miercuri, 27 noiembrie 2019, iar nu pe 1 decembrie (care în acest an pică într-o zi de duminică), așa cum s-a întâmplat de fiecare dată până acum. Primăria încă nu a anunțat ora de începere a festivității (AICI, aubiectul pe larg).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3