930×122 CAPRA 5

bulevardul brătianu

PREGĂTIRI PENTRU REABILITAREA BULEVARDULUI BRĂTIANU

Primăria Pitești a început procedurile legale pentru a putea demara o nouă investiție.

Citiți și: Un milion € pentru modernizarea unui drum județean

Este vorba despre reabilitarea și modernizarea bulevardului I.C. Brătianu între strada Maior Șonțu (zona din apropierea fostului sediu CEZ) și Centrul de Diagnostic și Tratament (intersecția cu strada Maternității).

Valoarea investiției se ridică la aproximativ 4.100.000 de lei (bani din bugetul local), dar e posibil să scadă în urma licitației care va avea loc pentru desemnarea constructorului.

Citiți și: 77.000.000 de euro pentru un drum județean!

„Mai avem un singur aviz de obținut, după care, cam într-o lună, vom trece la organizarea licitației. Sperăm ca totul să decurgă normal și, cât mai repede, să putem începe lucrările, care, pe lângă reabilitarea părții carosabile, presupun și amenajarea de noi locuri de parcare și lărgirea bulevardului acolo unde este posibil”, ne declară primarul Piteștiului, Cornel Ionică.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3