SMART KIDS 930X122

comercianti

PREGĂTIRI PENTRU SIMFONIA LALELELOR

Comercianţii care vor participa la Simfonia Lalelelor (22-24 aprilie) au început astăzi să-și monteze standurile în zona Pieţei „Vasile Milea” din centrul Piteștiului.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

La ediţia din acest an vor fi peste 160 de vânzători de flori, produse agricole, utilaje agricole şi artizanat, care provin din mai multe zone ale ţării. La Casa Cărţii, ca de obicei, va fi organizată expoziţia principală a Simfoniei, la care vor participa, de asemenea, peste 90 de comercianţi şi unităţi şcolare.

La rândul lor, autorităţile locale au montat un „tunel” metalic pe Strada Mare, între Primărie şi Hotel Muntenia, pe care sunt lalele electrice, iar lângă catedrala „Sfântul Gheorghe” – o arcadă cu însemnele Simfoniei, ajunsă în acest an la ediţia cu numărul 39.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Programul Simfoniei Lalelelor 2016 îl puteți citi aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/simfonia-lalelelor-programul-complet/.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA