NOR CURIER 930X122

lalele

Pregătiri pentru ediţia cu numărul 37 a Simfoniei Lalelelor

Autorităţile din Piteşti pregătesc încă de pe acum ediţia viitoare a Simfoniei Lalelelor, cea mai importantă manifestare organizată în municipiu. Este vorba de ediţia cu numărul 37 a Simfoniei.

Aceasta este programată să aibă loc în primăvara anului viitor. Primarul Tudor Pendiuc a anunţat azi că şi în această toamnă va fi plantat câte unui bulb de lalea pentru fiecare locuitor al oraşului (adică aproape 160.000 de bulbi). Aceştia au fost deja achiziţionaţi din ţară şi din Olanda, lor alăturându-li-se şi bulbi din producţie proprie.

Primul care va primi invitaţie pentru Simfonia Lalelelor va fi ambasadorul Elveţiei în România, care mâine este aşteptat să facă o vizită oficială în Argeș.

Invitaţiile care urmează să fie transmise către ambasade vor fi însoţite şi de câte un săculeţ cu 37 de bulbi de lalele.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3