930 x122 grota rece

investitie

PREMIERĂ ÎN PITEŞTI. UIMIRE LA PRIMĂRIE!

Premieră în Piteşti. Umire la Primărie! O investiţie importantă avută în plan în acest an de Primăria Piteşti nu va mai fi realizată, urmând să fie „reportată” pentru anul viitor.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Motivul este unul în premieră pentru municipalitate: la licitaţia organizată pentru reabilitarea străzii Lânăriei (veche) nu s-a prezentat până la termenul limită stabilit nicio firmă! Astfel, suma de 575.000 de lei prevăzută pentru investiţia respectivă va fi transferată în bugetul anului 2017 când se va relua procedura de achiziţie publică (acum este aproape iarnă şi nu ar mai avea rost să se înceapă lucrări pe domeniul public).

Pe de altă parte, de pe urma licitaţiei pentru reabilitarea bulevardului Libertăţii din cartierul Trivale, Primăria Piteşti a făcut o economie de 800.000 de lei.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90