930 x122 grota rece

buget

PRIMĂRIA A DAT-O ÎN BARĂ. VESTE PROASTĂ

Primăria a dat-o în bară. Veste proastă. Conducerea Primăriei Piteşti a prezentat Consiliului Local, conform legii, raportul cu privire la execuţia bugetară pe primele şase luni ale anului în curs.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Potrivit documentului, valoarea totală a veniturilor la bugetul local în perioada ianuarie – iunie 2017 a fost mai mică decât s-a estimat iniţial.

Astfel, încasările s-au ridicat la doar 209,95 de milioane de lei, în condițiile în care estimarea era de 215,5 milioane de lei.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

O parte din „vină” este a contribuabililor piteșteni, sumele din venituri proprii fiind mai mici cu 2 milioane de lei decât s-a preconizat iniţial (131,2 milioane de lei).

Cea mai mare problemă este, însă, la sumele cuvenite Piteştiului din cota defalcată din TVA care ar fi trebuit să fie virate de la Centru. În loc de 80 de milioane de lei, Primăria a încasat în acest cont numai 76 de milioane de lei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3