NOR CURIER 930X122

coronavirus

PRIMĂRIA A ÎNTRERUPT ACȚIUNEA DE DEZINFECȚIE ÎN PITEȘTI

„Având în vedere că vremea este nefavorabilă (n.r. – la ora 12, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în Pitești termometrele indicau -1,3 grade și se semnala măzăriche), am întrerupt acțiunile demarate de dezinfecție a străzilor, aleilor și trotuarelor.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Acestea vor continua, așa cum a fost prevăzut, începând de joi, până la finalizare, în tot orașul”, a anunțat Primăria Pitești cu puțin timp în urmă.

„Acțiunea de dezinfectare în municipiul Pitești (foto) a început la ora 3 dimineața și s-a efectuat în toate cartierele”, informa Primăria astăzi la ora 8.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

„S-a folosit substanță specială pe bază de clor, autorizată de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș”, preciza sursa citată (AICI, imagini și subiectul pe larg).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3