New Profesional Consult 930 x 122

arbori

ULUITOR! PRIMĂRIA: CAMPANIE DE PLANTĂRI DE ARBORI ÎN PITEŞTI

Veste pe cât de bună, pe atât de incredibilă de la Primăria Pitești! După ce o mulțime de arbori au fost tăiați și spații verzi au dispărut ca urmare a proiectului de „degenerare” urbană, Primăria anunță acum că peste aproximativ două săptămâni în Piteşti va începe o campanie de plantare a circa 1.500 – 2.000 de arbori şi arbuşti!

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Potrivit sursei citate, plantările ar urma să se facă în toate cartierele şi, mai mult, vor fi în plus față de cele care se realizează, cu bani europeni, în cadrul proiectului mai sus-amintit.

În paralel, informează Primăria, va începe şi o campanie de curăţenie de primăvară. Vor fi tăiaţi arborii uscaţi sau care sunt în pericol de cădere şi vor fi făcute toaletări ale coronamentului arborilor, atât la cererea asociaţiilor de proprietari, cât şi la iniţiativa administraţiei locale.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90