New Profesional Consult 930 x 122

asociatii de proprietari

PRIMĂRIA, COMUNICAT ÎN ATENȚIA ASOCIAȚIILOR DE BLOC DIN PITEȘTI

Primăria Pitești informează: „Printre măsurile aplicate de Primăria Pitești și prevăzute de ordonanțele militare emise în timpul stării de urgență pe teritoriul României s-a numărat și montarea dozatoarelor cu dezinfectant la intrarea în scările de bloc din municipiu, urmată de realimentarea periodică a acestora cu substanță dezinfectantă, asigurată tot de municipalitate.

Citiți și: Angajare pe perioadă nedeterminată la Primăria Pitești

Ca urmare a încetării stării de urgență, Primăria Pitești va sista acțiunea de realimentare a dispozitivelor montate la cele aproximativ 4.000 de scări de bloc, desfășurată timp de șase săptămâni de către cinci echipe de lucru din administrația locală.

Dozatoarele pentru dezinfectant vor rămâne la dispoziția asociațiilor de proprietari, urmând ca aceștia să decidă modul în care doresc să se organizeze pentru realimentarea lor cu soluții dezinfectante. Primăria Pitești va asigura, în continuare, mentenanța dispozitivelor”. 

Citiți și: Noi angajări la Primăria Pitești. Salariul este de minimum 3500 de lei

Potrivit articolului 6 al Ordonanței Militare nr. 4/29 martie 2020 cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 (care prevedea și montarea dozatoarelor), Primăria Pitești avea și obligația de a acționa periodic pentru dezinfectarea casei scărilor, a lifturilor și a spațiilor interioare comune la toate blocurile de locuințe din municipiu, obligație de care nu s-a achitat.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441