New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

PRIMĂRIA: ÎNCEPE DEZINFECTAREA STRĂZILOR DIN PITEȘTI

„Primăria Municipiului Pitești, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, Administrația Domeniului Public și S.C. Salpitflor Green S.A., a achiziționat substanțele necesare pentru dezinfecția locurilor publice cele mai frecventate, cu scopul prevenirii răspândirii infecției cu COVID – 19 și a început acțiunile în acest sens.

Citiți și: Încă un expert „prezice” sfârșitul pandemiei

Au fost deja dezinfectate mai multe sedii de instituții publice, Bazinul Olimpic, stadionul, zonele adiacente, vestiarele, locurile de joacă și aleile din parcurile Lunca Argeșului și Ștrand.

Începând de joi, 19 martie 2020, se va interveni cu utilaje speciale în zone publice precum străzile principale, parcuri, piețe, alei pietonale principale.

Citiți și: Situația epidemiologică din județul Argeș, 9 ianuarie

În zilele de 20 și 21 martie 2020, începând de la ora 20, vor fi efectuate operațiuni de dezinfecție a celor 79 de locuri de joacă de pe raza municipiului Pitești. În cazul acestora, dezinfecția se va executa ținând cont că trebuie acționat nu numai la sol, ci și pe utilajele de joacă”, a anunțat Primăria Pitești cu puțin timp în urmă. 

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441