Donaris 930 x 122

consiliul local

PRIMĂRIA LUI IONICĂ ÎȘI FACE CADOU DE LUX

Primăria lui Ionică își face cadou de lux. Sala Mare a Primăriei Pitești va fi (din nou!!!) modernizată. Cornel Ionică nu renunță în ruptul capului la idee, procedurile pentru achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție fiind deja în derulare.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Vestea „bună”, dacă îi putem spune așa, este că devizul estimat inițial la 1.000.000 de lei ar fi scăzut la 791.000 de lei (aproape 170.000 de euro!).

Suma oricum este mare, cu atât mai mult cu cât investiția nu reprezintă sub nicio formă o prioritate pentru contribuabilii piteșteni și cu atât mai mult cu cât, o mai spunem o dată, sala a fost modernizată și în urmă cu numai câțiva ani. Banii vor proveni din bugetul local al municipiului.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Administrația Ionică invocă faptul că ar fi nevoie de lucrări de înlocuire a unor materiale deteriorate şi de redecorare, dar și de noi instalaţii de sonorizare şi videoproiecţie și de mobilier nou.

În locul unor astfel de proiecte costisitoare și inutile, administrația Ionică ar putea aloca mai mulți bani, de pildă, pentru săraci, bătrâni sau copii aflați în dificultate. O pâine și o masă caldă în plus pentru mii de nevoiași sunt de preferat unor investiții pentru confortul câtorva zeci de aleși locali.

Amintim că în această sală, situată în incinta clădirii Primăriei, se desfășoară ședințele consilierilor locali, ședințe ale personalului din Primărie, dar și evenimente publice de altă natură.

Mult mai costisitoare va fi modernizarea Pieței Primăriei, Piață care, la fel ca și Sala Mare din Primărie, a mai fost reabilitată în urmă cu doar zece ani. Și acest proiect face parte din categoria „Țara arde, baba Ionică se piaptănă” (AICI, subiectul pe larg și imagini).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90