930×122 CAPRA 5

angajări

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Primăria municipiului Piteşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție: o funcție publică de inspector, clasa I, gradul profesional superior la Serviciul Coordonare Asociații de Proprietari și o funcție publică de inspector, clasa I, gradul profesional superior la Biroul Monitorizare Servicii Publice, Guvernanță Corporativă.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Angajările vor fi făcute pe perioadă nedeterminată, iar concursul va avea loc la sediul Primăriei Pitești (strada Victoriei, nr. 24): pe 13 ianuarie 2020, de la ora 10 – proba scrisă, iar pe 16 ianuarie, tot de la ora 10 – interviul.

Actele necesare pentru participarea la concurs şi tematica concursului pot fi aflate de pe site-ul www.primariapitesti.ro sau la sediul Primăriei, intrarea „D” – Compartimentul Relaţii Publice.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Cei interesați pot obține relații suplimentare de la Biroul Management Resurse Umane, camera 12, sau la numărul de telefon 0372.481.819. Mai multe amănunte despre concurs, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90