EcoMoto 930×122

calea câmpulung

PRIMĂRIA PITEŞTI, AMENINŢATĂ CU CONSILIUL NAŢIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINĂRII

Proprietarii de imobile de pe străzile aferente Căii Câmpulung se plâng deja autorităţilor că accesul le este îngreunat de noile marcaje rutiere.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Calea Câmpulung a fost reabilitată, dar noile marcaje (linia continuă) le fac viaţa un coşmar şoferilor.

„Ne puteţi spune, vă rog, cum putem intra pe străzile Uzinei, Mihail Vlădescu, Salcâmului venind dinspre Piteşti? Singurul mod de a intra legal pe aceste străzi a rămas întoarcerea la intersecţia de la Blocuri de la Mărăcineni. Este nedrept, ne vom adresa Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării şi Avocatului Poporului pentru discriminare şi aplicare abuzivă a unor restricţii privind circulaţia.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Totodată, vă anunţ că odată cu creşterea vitezei la 70 km la oră pe această stradă veţi avea multe vieţi pe conştiinţă, pentru că la 90 km la oră (cu atât se va circula în realitate) va fi foarte greu ca pietonii de pe „zebre” să fie observaţi şi lăsaţi să treacă, mai ales dimineaţa şi seara/noaptea.”, arată un locuitor din zonă într-o sesizare formulată pe adresa Primăriei Piteşti. Autorităţile locale susţin că vor încerca să găsească soluţii la aceste probleme cât mai repede.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90