930 x122 grota rece

angajare

PRIMĂRIA PITEŞTI ANGAJEAZĂ OM CARE SĂ TAIE FRUNZĂ LA CÂINI

Primăria Piteşti angajează om care să taie frunză la câini. Primăria Piteşti continuă organizarea de concursuri de angajare pentru posturi vacante, serie începută la debutul acestui an.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Cel mai recent concurs este organizat pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a unui un post vacant de inspector de specialitate la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică de pe Calea Bucureşti, de lângă Colegiul Tehnic „Armand Călinescu”.

Proba finală (interviul) este programată pentru mâine, 11 aprilie 2019.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Participanţii la concurs trebuie să aibă studii superioare de lungă durată și absolvite cu diplomă de licenţă la specializarea turism, vechime de minimum 7 ani în specialitatea studiilor şi cunoştiinţe de limba engleză.

În funcție de gradație, un inspector de specialitate angajat la Primăria Pitești are un salariu de bază cuprins între 3.100 și 5.298 de lei.

Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică din Pitești a fost și rămâne o investiție inutilă. Nimeni sau aproape nimeni nu intră aici ca să ceară informații. Investiția, realizată pe vremea mandatului de tristă amintire al primarului Tudor Pendiuc și inaugurată în urmă cu mai bine de trei ani, a costat nu mai puțin de 561.600 de lei, bani europeni în cea mai mare parte.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3