angajare

Primăria Piteşti angajează pe perioadă nedeterminată

Primăria Piteşti angajează. Este vorba despre un concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unei funcții publice de execuție vacante, cu durată normală a timpului de muncă, de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână, de referent, clasa III, gradul profesional superior din cadrul Direcției Impozite și Taxe Locale-Compartimentul Încasări și Evidență a Veniturilor.

Citiți și: Primărie de lângă Pitești, angajează

Condițiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care participă la concurs pentru ocuparea postului vacant, sunt:

– studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat, în domeniul economic;
– vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – minim 7 ani;
– competențe de utilizare a calculatorului, nivel bază, dovedite cu documente din care să rezulte deținerea de cunoștințe în domeniul IT.

Citiți și: Video: Microfoane ascunse în Primăria Piteşti. „E ceva mic şi negru”

Actele necesare pentru participarea la concurs, bibliografia și atribuțiile stabilite în fișa postului  se pot obține de pe  site-ul instituției: www.primariapitesti.ro sau de la Primăria municipiului Piteşti, str. Victoriei nr. 24, intrarea „D” Compartimentul Relații Publice.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441