EcoMoto 930×122

primaria pitesti

Primăria Pitești angajează pe perioadă nedeterminată

Primăria Pitești angajează pe perioadă nedeterminată.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Primăria municipiului Piteşti organizează, în data de 06.10.2021, ora 10.00, la sediul său din strada Victoriei nr. 24, concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție vacante, cu durată normală a timpului de muncă, de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână, de inspector, clasa I, gradul profesional superior din cadrul Direcției Arhitect Șef – Serviciul Urbanism și Autorizații de Construire.

Probele de concurs se vor desfășura la sediul Primăriei municipiului Pitești după cum urmează:

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

– 06.10.2021, ora 10.00 – proba scrisă

– Interviul- în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la susținere probei scrise.

Bibliografia, tematica, actele necesare pentru participarea la concurs și atribuțiile stabilite în fișa postului precum şi alte date necesare desfășurării concursului se pot obține de pe site-ul instituției: www.primariapitesti.ro la secțiunea Anunțuri sau de la Primăria Municipiului Piteşti, str. Victoriei nr. 24, intrarea „D” Compartimentul Relații Publice.

Perioada de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 07.09.2021-27.09.2021.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90