930 x122 grota rece

parcare

EXCLUSIV! PASAJ PIETONAL SUBTERAN ÎN ZONA „ZINCA GOLESCU”!

De bine, de rău, în Piteşti s-a lucrat continuu la amenajarea de noi parcări, dar numărul maşinilor continuă să fie mult mai ridicat comparativ cu oferta de locuri de parcare, de unde şi problemele, în special în Centru.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

Autorităţile locale au, însă, planuri mari. Printre ele se numără și realizarea unei parcări supra sau subterane la Finanţele Publice, a unui parcaj subteran în faţa Colegiului Naţional „I.C. Brătianu”, dar şi a unui pasaj pietonal subteran în zona Colegiului Naţional „Zinca Golescu”, acolo unde străzile sunt foarte înguste şi traficul rutier a devenit foarte anevoios. În Centru există două astfel de pasaje pietonale subterane: la „Magnolia” și la Institutul de Proiectări. De unde bani? Fonduri europene! Asta înseamnă că mai întâi trebuie puse la punct proiectele, deci va mai dura ceva până va fi organizat primul şantier. Primăria anunţă că în zilele următoare vor ajunge în Piteşti consultanţi care să înceapă lucrul la noi studii de fezabilitate pentru viitoarele proiecte.

Să sperăm că nu se va întâmpla ca în cazul parcării subterane proiectate peentru Piaţa „Vasile Milea”, parcare care nu a mai fost construită deoarece partenerii privaţi interesaţi (spanioli) s-au retras, la debutul crizei economice, din lipsă de bani. (Foto: Colegiul Național „Zinca Golescu”)

Citiți și: Încep înscrierile la creșă! Toate informațiile necesare pentru obținerea unui loc

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90