New Profesional Consult 930 x 122

director

PRIMĂRIA PITEŞTI CAUTĂ DIRECTOR ECONOMIC

După ce a scos la concurs postul de arhitect şef, Primăria Piteşti a lansat recent un concurs şi pentru ocuparea funcţiei de director economic.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Postul a fost ocupat ani la rând de către Mariana Boncea care s-a pensionat însă de curând. Conform unor surse din primărie, cele mai mari şanse să îi ia locul este directorul de la Serviciul de Taxe şi Impozite, Mihai Anton.

Concursul – proba scrisă – va avea loc pe 9 decembrie, ora 10, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din Bucureşti. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Condiţiile de participare sunt:
– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice;
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90