930X122 MAIA

site noua si aplicatie primaria pitesti

Primăria Pitești dă 14.000 de euro pentru un site nou și o aplicație pentru telefoane

Primăria Pitești dă 14.000 de euro pentru un site nou și o aplicație pentru telefoane.

Aceasta a achiziționat prin cumpărare directă, atât servicii de furnizare software, cât și servicii de proiectare site-uri.

APLICAȚIE SMART PENTRU TELEFOANE CU LEGĂTURĂ DIRECTĂ CĂTRE SITE-UL PRIMĂRIEI

Prima licitație cu o valoare de 47 500 de lei, aproximativ  9.500 de euro la un curs de 5 lei pentru 1 euro, a fost adjudecată de către firma RWB Sofware Arhitect din Pitești cu sediul în strada Trivale.

SITE NOU

Iar cea de-a doua licitație cu firma IXEDO Dotcom SRL din satul Uiasca, comuna Bascov – Argeș, contra sumei de 22 5000 de lei, aproximativ 4.500 de euro. Trebuie menționat că – Primăria Pitești are un site vechi și greoi. 

Cristina Munteanu, consilier pe probleme de comunicare al primarului Cristian Gentea, afirmă că este vorba de achiziții pentru modernizarea sistemului.

Site-ul primăriei, mai flexibil, modern, mai bine aplicat nevoilor de informare și comunicare în 2021, a fost una dintre prioritățile noii administrații. Aprobarea relativ târzie a bugetului, studierea pieței în privința serviciilor de acest tip ne-au adus în iunie! Sperăm ca până în octombrie să avem o altă interfață, o identitate vizuală nouă, modernă, eficientă, funcțională!

În paralel, pentru că este urgentă nevoie, administrația va introduce un sistem digital multi-platformă pentru gestionarea sesizărilor și comunicării. Site-ul va comunica cu o aplicatie SmartCity, pentru telefonul mobil, ce va fi disponibilă pentru majoritatea tipurilor de telefoane Pentru a dezvolta o aplicație de telefon mobil care să poată fi folosită de toată lumea, ne vom concentra eforturile pentru a avea un design simplu, cu functionalități care sunt eficiente, indiferent de tipul de telefon mobil folosit de cetățean. În acest fel, piteștenii pot semnala problemele din oraș direct, la fel de ușor ca și când ar comanda online.

Se va face încă un pas în eliminarea birocrației, eficiența proceselor cu costuri reduse pentru soluționarea sesizărilor.
Și cel mai important : eficientizarea interacțiunii dintre cetățean și administrație se va face printr-un sistem digital, intuitiv de ambele părți.”, a declarat Cristina Munteanu pentru ePitești.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • dragos spune:

    cum am spus-o si in articolul despre gardul de la scoala nr.4 (Traian), care a costat 36000 euro, o spun si aici: baga astia din psd, baga la greu, bravo pitesti, meriti ce votezi !!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3