EcoMoto 930×122

angajări

PRIMĂRIA PITEȘTI FACE NOI ANGAJĂRI

Primăria Pitești angajează inspector clasa I la Serviciul Urmărire Încasare Impozite și Taxe Locale și inspector de specialitate gradul IA la Serviciul Dezvoltare și Managementul Proiectelor.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Primăria Pitești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de inspector clasa I gradul profesional superior la Serviciul Urmărire Încasare Impozite și Taxe Locale.

Probele de concurs vor avea loc la sediul Primăriei Pitești (strada Victoriei, nr. 24), astfel: pe 10 iulie 2019, de la ora 10 – proba scrisă; pe 16 iulie 2019, de la ora 9 – interviul.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Dosarele de înscriere la concurs se depun începând de astăzi și până pe 1 iulie la sediul Primăriei (intrarea D, Compartimentul Relaţii Publice). Amănunte despre actele necesare înscrierii la concurs și bibliografie, AICI.

De asemenea, Primăria organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată, respectiv până pe data de 30 noiembrie 2021, a unui post contractual vacant de inspector de specialitate gradul IA la Serviciul Dezvoltare și Managementul Proiectelor.

Probele de concurs se vor desfăşura la sediul Primăriei Piteşti, după următorul calendar: 4 iulie 2019, ora 10 – proba scrisă; 9 iulie 2019, ora 11 – interviul.

Cei interesați pot depune dosarele de înscriere la concurs până pe 25 iunie. AICI puteți afla amănunte despre concurs.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3