New Profesional Consult 930 x 122

institutul pomicol

PRIMĂRIA PITEȘTI FACE RECLAMĂ COMERCIALĂ

Primăria Pitești face reclamă comercială pe site-ul său, www.primariapitesti.ro, deși nu ar trebui să procedeze astfel, aflându-se în serviciul public.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Instituția condusă de primarul Cornel Ionică a publicat pe pagina sa oficială de internet un anunț comercial al Institutului de Cercetare-Dezvoltare Pomicolă Pitești-Mărăcineni prin care acesta informează potențialii clienți că are de vânzare pomi din diverse soiuri de măr la prețul de 6 lei bucata.

Institutul este subordonat Academiei Române și se autofinanțează în cea mai mare parte datorită producției de fructe de pe plantațiile proprii, producție pe care o valorifică.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Institutul încheie contracte comerciale cu persoane fizice și juridice, iar implicarea Primăriei într-un act comercial este cu totul neavenită. Pe același principiu, și alți agenți economici pot avea la un moment dat pretenția de a-și face reclamă pe site-ul Primăriei Pitești fără să plătească un leu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3