Donaris 930 x 122

locuri de parcare

PRIMĂRIA PITEȘTI NU ARE LOCURI DE PARCARE? IATĂ SOLUȚIA

Primăria Pitești nu are locuri de parcare? Priviți aici! Una dintre problemele majore cu care se confruntă municipiul Piteşti este lipsa acută a locurilor de parcare.

Citiți și: Primăria Pitești caută arhitect șef

Cât despre implicarea Primăriei Piteşti în soluţionarea acestei probleme, deşi deficitul de locuri de parcare este de zeci de mii, pe parcursul acestui an s-a reuşit amenajarea doar a câtorva sute. Ca scuză, Primăria invocă lipsa unor spaţii care pot fi transformate în parcări. Și, totuşi, asemenea spaţii libere mai există pe raza oraşului.

Un exemplu în acest sens este şi terenul din zona intersecţiei străzilor Calea Bascovului și Tache Ionescu din Ceair. Fiind o zonă nefolosită pentru un scop exact, o parte dintre şoferi îşi parchează aici autoturismele.

Citiți și: Primăria Pitești angajează pe perioadă nedeterminată

Dacă tot există acest loc liber care ar putea fi folosit pentru un lucru necesar, de ce să nu vină Primăria Pitești în sprijinul cetăţenilor și să facă demersurile necesare pentru a realiza o parcare chiar aici?

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441