930 x122 grota rece

anl

locuinte_anl

PRIMĂRIA PITEȘTI SFIDEAZĂ LEGEA: NICIO LOCUINȚĂ ANL VÂNDUTĂ

Conform legii, locuinţele ANL se vând cu prioritate actualilor chiriaşi, iar banii intră în bugetul autorităţilor locale care le administrează. Există condiţii speciale de achiziţionare a acestor apartamente, care au funcţionat până acum ca locuinţe pentru tineri.

Citiți și: Pitești. Șoferul unui mastodont a dat de necaz în oraș

Deşi în multe oraşe din ţară vânzarea, obligatorie prin lege, a apartamentelor ANL a început, în Piteşti nu s-a vândut nici măcar un singur apartament. Faptul că apartamentele nu au fost scoase la vânzare a stârnit nemulţumirea chiriaşilor, care nu înţeleg de ce legea nu se aplică şi în Piteşti. Decizia vânzării trebuie luată de Consiliul Local, la propunerea Primăriei.

În municipiu sunt trei astfel de imobile reabilitate cu bani de la Agenţia Naţională pentru Locuinţe: blocul 49 din cartierul Trivale, un bloc de pe Aleea Căminelor și un altul de pe Aleea Negoiu.

Citiți și: Pitești. Alertă de ultim moment! Intervin multe echipaje de pompieri

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3