930 x122 grota rece

fum inecacios in pitesti

PRIMĂRIA PITEŞTI, PASIBILĂ DE SANCŢIUNI

Comisarii Gărzii de Mediu au constatat mai multe nereguli cu privire la faptele care au condus la izbucnirea incendiului de vegetație şi deşeuri din Piteşti. Concret, ar fi vorba despre gunoaie depozitate necontrolat între strada Depozitelor și cursul râului Doamnei, pe o suprafață de aproximativ 2000 mp. Acestea au luat foc şi întreg municipiul a fost acoperit de un fum înecăcios.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

„Garda Națională de Mediu va monitoriza zona, până la lichidarea definitivă a incendiului și va reveni cu informații. Comisariatul Judeţean Argeş al GNM a dispus UAT Piteşti măsuri de ecologizare și supraveghere a zonei, pentru a preîntampina astfel de depozitări necontrolate de deşeuri de orice tip. În urma celor constatate, UAT Piteşti este pasibilă de o sancțiune în cuantum de pâna la 15.000 lei, conform prevederilor Legii 211/2011 privind regimul deșeurilor.”, a transmis Garda de Mediu Argeş.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90